Lige nu kan du få en ekstra god pris på Suzuki DF200ATX og DF115ATL!

Motorerne indeholder velkendte Suzuki-teknologier herunder Suzuki let start system, 2-trins gear reduktion for hurtig acceleration og Lean Burn for brændstofsbesparelse.

Suzuki Let start-system og 2-Trins Gear Reduktion

Start af motoren går både hurtigt og nemt med Suzukis let start system. Bare drej én gang, og startersystemet forbliver i indgreb indtil motoren starter. Systemet bidrager til en mere jævn og forbedret start.

Motorerne har 2-trins gearreduktion, der er nødvendig for at drive en skrue med stor diameter gennem vandet. Dette gøres normalt ved hjælp af større gear eller en større gearkasse, men Suzuki har længe anvendt et to trins-system, der giver det nødvendige drejningsmoment, uden at tilføje uønsket masse eller vægt til motoren.

Offset Drivaksel og Selvjusterende timingkæde

Motoren indarbejder en offset drivaksel, der placere motorblokken foran drivakslen. Denne konfiguration flytter påhængsmotorens tyngdepunkt fremad, hvilket resulterer i bedre vægtfordeling på agterspejlet og bidrager til retningsstabilitet.

Motoren har en vedligeholdelsesfri timingkæde. Et enkelt, men effektivt design får kæden til at løb gennem et olie-bad, for at holde den smurt, og inkluderer en automatisk hydraulisk kædestrammer, for at holde korrekt justering for vedligeholdelsesfri drift.

Semi-Direct luftindsugningssystem – kun gældende for DF200ATX!

Motor coveret på DF200A har et moderne opadkurvet design, som giver den et innovativt look. Indarbejdet i motorkappen er et semidirect luft-tunet multi-trins induktionsmodul, der gør det nemmere for motoren at ånde ved acceleration og topfart. Dækslets design hjælper også til at reducere temperaturen inde i motoren via porte, der tillader det roterende svinghjul at skubbe den varme luft ud.

Motorernes dimensioner af effektivitet, kraft, driftssikkerhed, og stabilitet gør DF200ATX og DF115ATL til nogle af de bedste påhængsmotorer til din båd!

Kontakt nærmeste forhandler for mere information. Tilbuddet gælder så længe lager haves.