Som noget nyt er Johs Thornam sælger af det svenske mærke Anytec.  Anytec er blandt de bedste producenter af aluminiumsbåde i hele verden.

Anytec aluminiumsbåde giver dig den komplette oplevelse! Anytec stræber efter at bygge verdens bedste oplevelsesmaskiner i aluminium, designet fra bunden for at give dig mulighed for at møde alle udfordringer, du måske står over for, mens du er på havet.

”For at nå dette mål sætter vi meget høje standarder for os selv ikke kun under egen produktion, men kun ved at samarbejde med de bedste leverandører og er meget opmærksomme på vores kunders ønsker og behov.” – Anytec

Det der kendetegner deres både er den skarpe bue, der sikrer høj stabilitet, især ved højere hastigheder og alt er svejset sammen. Dette sikrer at bådene kan manøvrere i samt stå imod hård sejlads

PATENTERET OVERFLADEBEHANDLING

En helt ny og patenteret overfladebehandling anvendes på alle Anytecs både – M400. Behandlingen binder sig til aluminiummet, hvilket giver skibene skrog en fantastisk glans, samtidig med at man forhindrer oxidation.

Kontakt os på thornam@thornam.com for mere information. Vi har pt. allerede en A27 på lager!

 

a27asdasa277